EXPO 2021 tanıtım toplantıları devam ediyor

16.10.2020 - 14:28, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1252+ kez okundu.

EXPO 2021 tanıtım toplantıları devam ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) dünyanın en geniş kapsamlı, en saygın sergisi olan ve Hatay’da gerçekleştirilecek olan EXPO 2021’in tanıtım toplantılarına devam ediyor. HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, EXPO 2021 Genel Sekreteri İhsan Çakar, EXPO 2021 Genel Sekreter Yardımcısı Musa Eskiocak ve Büyükşehir Belediyesi personelleri katıldı. Toplantıda katılımcılara EXPO iletişim ve tanıtım konularında sunum yapılarak son 6 aylık süreçte izlenecek politika hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.