Hatay’da asfalt çalışmaları tam gaz

30.07.2020 - 12:25, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2548+ kez okundu.

Hatay’da asfalt çalışmaları tam gaz

Hatay Büyükşehir Belediyesi, altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamladığı yolları ulaşıma ve araç trafiğine açmaya devam ediyor. Bu ay içerisinde Dörtyol-Erzin arasındaki yolda beton asfalt serim çalışmalarına başlayan Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, 13 kilometre uzunluğundaki yolun 3 buçuk kilometrelik kısmını kısa süre içinde tamamladı. Eski hali yıpranmış ve kazınmış yolda söküm, reglaj ve PMT serimini gerçekleştiren Büyükşehir ekipler, bsk(bitimli sıcak karışım) asfalt serimini de kısa sürede tamamladı. Yol, trafik çizgilerinin çekilmesinin ardından araç trafiğine açıldı.

Yol, trafik çizgilerinin çekilmesinin ardından araç trafiğine açıldı.