İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?

03.06.2020 - 17:47, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2486+ kez okundu.

İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?

Şeffaf Belediyecilik olarak, vatandaşlardan gelen talep sonrası paylaştığımız "İstanbul'un göbeğinde sürücüleri korkutan tehlike" başlıklı haberimizin üstünden 3 gün geçmesine rağmen Emaar Square Mall önündeki ana arterde meydana gelen çukurla ilgili herhangi bir önlem alınmış değil.   Sürücüler için ciddi tehdit oluşturan ve 1 metreden fazla  metrelik çukurun hemen yanında yaya geçidi olmasına rağmen, yayalar da tehlike oluşturduğu için yolun bu kısmını kullanmaktan kaçınıyor.   Yetkilileri ivedilikle soruna çözüm bulmalarına davet ediyoruz. Problem çözüldüğü takdirde yetkililer bizimle paylaşırsa, biz de konuyu okuyucularımızla paylaşıyor olacağız.   Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz.