İzmit Belediyesi ekipleri Bucalıların da yardımına koştu

03.11.2020 - 09:02, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2289+ kez okundu.

İzmit Belediyesi ekipleri Bucalıların da yardımına koştu

İzmit Belediyesi, 6.6 şiddetiyle sarsılan İzmir’de arama kurtarma çalışmalarına destek olması amacıyla Bayraklı'nın yanı sıra depremden etkilenen Buca'ya da yardıma koştu.

İzmit Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem sonrası tüm imkanlarını seferber ediyor. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve destek ve arama kurtarma ekiplerinin İzmir’e gidişinin ardından ikinci bir ekip dün gece yola çıktı. Ekipler Bayraklı'nın yanı sıra depremden ciddi anlamda etkilenen Buca'da yardım stantlarını kurarak depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor. İlk elden dağıtılıyor İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki İzmit Belediyesi ekipleri, su, maske, dezenfektan, kolonya, ısıtıcı, battaniye, bebek bezi gibi en acil yardım maddelerini Bucalı vatandaşlara ilk elden dağıtmayı sürdürüyor.

İlk elden dağıtılıyor