İzmit Belediyesi yabani ot temizliğine ara vermiyor

16.08.2020 - 09:48, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3180+ kez okundu.

İzmit Belediyesi yabani ot temizliğine ara vermiyor

İzmit Belediyesi ekipleri, Yahyakaptan, Kuruçeşme Fatih ve Yenimahalle mahallelerinde mevsim şartlarına bağlı olarak uzayan yabani otların temizliğini gerçekleştirdi.

Vatandaşların günlük yaşam kalitesini en yüksek seviyede tutmak için çalışmalarına ara vermeden devam eden İzmit Belediyesi ekipleri, yabani ot temizliğini ilçenin her noktasında ara vermeden sürdürüyor. Mevsim şartları normalinde mahalle, sokak ve park alanlarında uzayan çim ve yabani otların temizliğini gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların günlük hayatta yoğun şekilde kullandığı bölgeleri temiz tutuyor. Ev önlerindeki otlar biçildi Ekipler bu kapsamda son olarak Yahyakaptan, Kuruçeşme Fatih ve Yenimahalle mahallelerinde uzayan çimlerin ve yabani otların temizliğini yaptı. Yol kenarları, kaldırımlar ve geniş arazilerde mesai yapan ekipler, vatandaşların evlerinin önüne kadar giderek yabani otları temizledi. Ekipler, yeşil alanlardaki tırpan işlemlerinin periyodik olarak devam ettiğini bildirdi.

Ev önlerindeki otlar biçildi