Meclis toplantısı MASKİ konferans salonunda yapılacak

07.07.2020 - 15:24, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2276+ kez okundu.

Meclis toplantısı MASKİ konferans salonunda yapılacak

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı toplantısının ilk birleşimini, 08 Temmuz 2020 Çarşamba günü saat 14.00’da gerçekleştirecek.

Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı MASKİ Genel Müdürlüğü binasında bulunan konferans salonunda düzenlenecek. Belediye meclisi Temmuz ayı gündem maddeleri arasında yer alan imar konularını karara bağlayacak. Gündem maddeleri arasında yer alan, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kent Estetik Kurulu Çalışma Esas ve Usullerine İlişkin Yönetmelik hakkındaki İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu da görüşülecek. NOT: Meclis Toplantısını takip etmek isteyen basın mensupları için Büyükşehir Belediyesi önünden 13.20’da araç kaldırılacaktır.