Pandemi çalışmaları aralıksız devam ediyor

24.09.2020 - 16:15, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2592+ kez okundu.

Pandemi çalışmaları aralıksız devam ediyor

Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğümüz tarafından Pandemi sürecinde yapılan çalışmalar kapsamında; adliye binamız, emniyet müdürlüğümüz, sağlık ocaklarımız ve ambulansların dezenfekte işlemleri rutin olarak yapılarak vatandaşlarımızın kullanımına sunuluyor.

Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğümüz tarafından Pandemi sürecinde yapılan çalışmalar kapsamında; adliye binamız, emniyet müdürlüğümüz, sağlık ocaklarımız ve ambulansların dezenfekte işlemleri rutin olarak yapılarak vatandaşlarımızın kullanımına sunuluyor. Her gün ilçemizde değişik mekânlarda yapılan çalışmalar düzenli olarak devam ediyor olup, ilçemizdeki esnaflarımıza Pandemi sürecinde uyulması gereken kurallar, dikkat edilmesi gereken hususlar ve kurullarda yeni alınan karar kendilerine tebliğ ediliyor.