Tarsus Belediyesi hakkında yapılan o haber yalan çıktı

26.06.2020 - 11:11, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1994+ kez okundu.
 

Tarsus Belediyesi hakkında yapılan o haber yalan çıktı

Tarsus'a bağlı Böğrüeğri Mahallesi sakinlerinin, Tarsus Belediyesi'nden hizmet alamadıklarını iddia ederek Toroslar ilçesine bağlanmak için imza kampanyası başlattıklarına yönelik yapılan haberin yalan olduğu ortaya çıktı.

Böğrüeri Mahallesi muhtarı Ramazan Ateş net konuştu: Yapılan haber asılsızdır, itibar etmeyin Mahalle Muhtarı Ramazan Ateş; “Benim ve köy halkının böyle bundan haberi yok. Yapılan haber asılsızdır, itibar etmeyin” diyerek yalan haberi çürüttü ve bu konuya noktayı koydu. Geçen günlerde Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer köşe yazısında, Tarsus’a bağlı Böğrüeğri Mahallesi halkının Tarsus Belediyesi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden hizmet alamadığını, mahalle sakinlerinin MHP’li Toroslar Belediyesi’ne bağlanmak için imza topladıkları iddia etti. Yalçın Bayer’in bu iddiası kent genelinde faaliyet gösteren bazı gazete ve haber sitelerinde yer aldı. Muhtar ve mahalle halkının imza kampanyasından haberi yok  Gündeme gelen haber ile ilgili Tarsus Belediyesi'ne gelen Mahalle Muhtarı Ramazan Ateş, yapılan haberin asılsız olduğunu dile getirdi. Muhtar Ateş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Benim ve köy halkının bundan haberi yok. Yapılan haber asılsızdır, itibar etmeyin” dedi. Tarsus Belediyesi sosyal medya hesaplarından basına ve kamuoyuna yaptığı açıklamada ise; “Yapılan asılsız ve maksatlı haber, gazetecilik meslek onuruna yakışmadığı gibi araştırmadan, soruşturmadan, işin aslını öğrenmeden gündeme getirilmiştir, halkımızın takdirine sunuyoruz'' ifadelerini kullandı.
Tarsus'a bağlı Böğrüeğri Mahallesi sakinlerinin, Tarsus Belediyesi'nden hizmet alamadıklarını iddia ederek Toroslar ilçesine bağlanmak için imza kampanyası başlattıklarına yönelik yapılan haberin yalan olduğu ortaya çıktı.

Böğrüeri Mahallesi muhtarı Ramazan Ateş net konuştu: Yapılan haber asılsızdır, itibar etmeyin

Mahalle Muhtarı Ramazan Ateş; “Benim ve köy halkının böyle bundan haberi yok. Yapılan haber asılsızdır, itibar etmeyin” diyerek yalan haberi çürüttü ve bu konuya noktayı koydu. Geçen günlerde Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer köşe yazısında, Tarsus’a bağlı Böğrüeğri Mahallesi halkının Tarsus Belediyesi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden hizmet alamadığını, mahalle sakinlerinin MHP’li Toroslar Belediyesi’ne bağlanmak için imza topladıkları iddia etti. Yalçın Bayer’in bu iddiası kent genelinde faaliyet gösteren bazı gazete ve haber sitelerinde yer aldı.

Muhtar ve mahalle halkının imza kampanyasından haberi yok 

Gündeme gelen haber ile ilgili Tarsus Belediyesi'ne gelen Mahalle Muhtarı Ramazan Ateş, yapılan haberin asılsız olduğunu dile getirdi. Muhtar Ateş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Benim ve köy halkının bundan haberi yok. Yapılan haber asılsızdır, itibar etmeyin” dedi. Tarsus Belediyesi sosyal medya hesaplarından basına ve kamuoyuna yaptığı açıklamada ise; “Yapılan asılsız ve maksatlı haber, gazetecilik meslek onuruna yakışmadığı gibi araştırmadan, soruşturmadan, işin aslını öğrenmeden gündeme getirilmiştir, halkımızın takdirine sunuyoruz'' ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.