Temizlik çalışmaları her yerde sürüyor

13.08.2020 - 09:18, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2129+ kez okundu.

Temizlik çalışmaları her yerde sürüyor

Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Yaz aylarında artan temizlik ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan saha ekibi ile çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

Yalova Belediyesi ekiplerince, deniz içerisinde biriken yosunların temizliği, moloz ve atıkların toplanması ve yabani otların temizlenmesi gibi detaylı temizlik çalışması yapılıyor. Mıntıka temizliği, çöp toplama çalışmalarının yanı sıra cadde ve sokaklar da ekipler tarafından süpürüldükten sonra yıkanıyor. Yalova’nın temiz bir kent olabilmesi adına ekipler çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütüyor.