Vahap Seçer'den Şiddete Karşı Tarihi Adım

18.10.2020 - 22:27, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1911+ kez okundu.
 

Vahap Seçer'den Şiddete Karşı Tarihi Adım

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kadına karşı şiddete aldığı tavır ile fark yaratırken son adımı ile tüm dünyaya örnek olacak.

Kadına karşı şiddete yönelik attığı adımlarla Türkiye'de adından sıkça sözettiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, son yaptığı hareket ile tüm dünyaya örnek olacak. Daha önce bu konuda birçok radikal uygulamaya imza atan Seçer, işçilerle yaptığı toplu iş sözleşmesine, aile içi şiddet uygulayan personelin iş sözleşmesinin feshedileceği hükmünü koymuştu. İşte Radikal Karar İşte bu sözleşmeye dayanarak Başkan Seçer, mahkeme kararı ile eşine şiddet uyguladığı kesinleşen bir personelin işine son verdi. Bu uygulamanın Türkiye'de büyük ses getirmesi bekleniyor.  Bakalım bu uygulama diğer belediyelere örnek olacak mı_   
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kadına karşı şiddete aldığı tavır ile fark yaratırken son adımı ile tüm dünyaya örnek olacak.

Kadına karşı şiddete yönelik attığı adımlarla Türkiye'de adından sıkça sözettiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, son yaptığı hareket ile tüm dünyaya örnek olacak.

Daha önce bu konuda birçok radikal uygulamaya imza atan Seçer, işçilerle yaptığı toplu iş sözleşmesine, aile içi şiddet uygulayan personelin iş sözleşmesinin feshedileceği hükmünü koymuştu.

İşte Radikal Karar

İşte bu sözleşmeye dayanarak Başkan Seçer, mahkeme kararı ile eşine şiddet uyguladığı kesinleşen bir personelin işine son verdi. Bu uygulamanın Türkiye'de büyük ses getirmesi bekleniyor. 

Bakalım bu uygulama diğer belediyelere örnek olacak mı_ 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.