Yeni Şehir Parkı'na Engelli Aracı Şarj İstasyonu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2019 - 06:52, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1849+ kez okundu.

Yeni Şehir Parkı'na Engelli Aracı Şarj İstasyonu

Yaptığı çalışmalarla Bayburt’un çehresini değiştiren belediyemiz sosyal belediyecilik faaliyetlerine de hız kesmeden devam ediyor.

Yürüme engelli vatandaşlarımızın akülü araçlarını şarj edebilmeleri için daha önce Cumhuriyet Caddesi’ne kurulan Akülü Araç Şarj İstasyonunun bir yenisi de, Bayburt’ta vatandaşların gezmek ve piknik yapmak için en çok tercih ettiği yer olan Yeni Şehir Parkı’na kuruldu. Belediyemiz kurulan bu yeni istasyonla Şehir Parkı’na gelen akülü tekerlekli sandalye kullanan engelli vatandaşların yaşadığı önemli bir sorunu daha çözüme kavuşturdu. Şehir Parkı’nda gezerken, araçlarının şarjı bittiği için evlerine dönmek zorunda kalan engelli vatandaşlarımız için yapılan şarj istasyonu artık engelli vatandaşlarımızın araçlarının şarj sorununu çözecek.