Turizm elçisi çocuklardan Eskişehir gezisi

Turizm 24.04.2024 - 16:44, Güncelleme: 24.04.2024 - 16:47 394 kez okundu.

Turizm elçisi çocuklardan Eskişehir gezisi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi ile Turizm ve Tanıtma Şube Müdürlüğü ‘Çocuk Turizm Elçileri’ne yönelik Eskişehir gezisi düzenlendi.

15-22 Nisan Turizm Haftası’nda atölye çalışmaları kapsamında ESMEK 71 Evler Eğitim Merkezi'nde eğitim gören çocuklar, Büyükşehir Belediyesi Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’ndaki turistik merkezleri gezdiler. Yetkililerden bilgi alan çocuklar, hem eğlendiler hem öğrendiler. Anlamlı etkinlik dolayısıyla teşekkür eden çocukların ebeveynleri ise, “Turizm Haftasında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi turistik merkezlerimizde çocuklarımıza destek olan personele ve bu faaliyetlerde bizden desteğini esirgemeyen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ayşe Ünlüce’ye teşekkürlerimizi borç biliriz.” dediler.

Anlamlı etkinlik dolayısıyla teşekkür eden çocukların ebeveynleri ise, “ Turizm Haftasında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi turistik merkezlerimizde çocuklarımıza destek olan personele ve bu faaliyetlerde bizden desteğini esirgemeyen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ayşe Ünlüce’ye teşekkürlerimizi borç biliriz.” dediler.